Opozícia je trápna…

15. septembra 2021, marosko, Nezaradené

Nikdy som nemal vysokú mienku o politických elitách našej doby. Vždy som ich považoval, len za tých ktorí okrem rozprávania a rozkrádania nič iné nevedia. A práve teraz v čase návštevy hlavy katolíckej cirkvi sa to potvrdilo. Milí opoziční poslanci prosím uvedomte si zopár faktov.

1 Pápež je predstaviteľ štátu Vatikán. To znamená, že je to na úrovni hlavy štátu tak prosím neriešte financie. Nikdy sa nehovorilo koľko stojí návšteva ktoréhokoľvek politika, iba v prípade predstaviteľa Svätej stolice treba z toho vytĺkať politický kapitál.

2. Ak sú vakcíny také hrozné tak prečo sú všetci žijúci prezidenti našej krajiny zaočkovaní? Vari aj oni podľahli tlaku veľkého biznisu.

3. Ak si myslíte, že nebolo treba pozdraviť významného svetového politika, akým pápež bezpochyby je, tak nie si ste politici ale hlupáci, pretože každý rozumný politik si takúto príležitosť nenechá ujsť.

4. Ak to dokážete prosím prečítajte si to čo tento múdry muž na Slovensku povedal. A možno to pomôže k upokojeniu situácie.

Ak príde k sebareflexii bude super ak nie sme odsúdení na ťažkú budúcnosť.