Založ si blog

Opozícia je trápna…

Nikdy som nemal vysokú mienku o politických elitách našej doby. Vždy som ich považoval, len za tých ktorí okrem rozprávania a rozkrádania nič iné nevedia. A práve teraz v čase návštevy hlavy katolíckej cirkvi sa to potvrdilo. Milí opoziční poslanci prosím uvedomte si zopár faktov.

1 Pápež je predstaviteľ štátu Vatikán. To znamená, že je to na úrovni hlavy štátu tak prosím neriešte financie. Nikdy sa nehovorilo koľko stojí návšteva ktoréhokoľvek politika, iba v prípade predstaviteľa Svätej stolice treba z toho vytĺkať politický kapitál.

2. Ak sú vakcíny také hrozné tak prečo sú všetci žijúci prezidenti našej krajiny zaočkovaní? Vari aj oni podľahli tlaku veľkého biznisu.

3. Ak si myslíte, že nebolo treba pozdraviť významného svetového politika, akým pápež bezpochyby je, tak nie si ste politici ale hlupáci, pretože každý rozumný politik si takúto príležitosť nenechá ujsť.

4. Ak to dokážete prosím prečítajte si to čo tento múdry muž na Slovensku povedal. A možno to pomôže k upokojeniu situácie.

Ak príde k sebareflexii bude super ak nie sme odsúdení na ťažkú budúcnosť.

Všetkým ktorí volili pre zábavu

08.04.2022

Pred dvoma rokmi boli voľby, ktoré ukázali, že mnoho ľudí volilo súčasnú vládu pre zábavu vraj aby bola sranda. Zažívame veľkú srandu…. zdražovanie, vojna, neschopná vláda. Žiaľ aj tí čo volili s rozvahou trpia za nerozvážne rozhodnutia našej vlády. Bohužiaľ aj o tom je demokracia. Prosím Vás ak nabudúce pôjdete voliť ak sa toho dožijeme voľte s rozvahou a [...]

Zvláštne

07.03.2022

Je zvláštne ako stále a nonstop nám tlačia správy o tom čo sa deje na Ukrajine. Len mi akosi začalo chýbať komentovanie udalostí na Slovensku. Akoby sme prestali žiť, lebo Ukrajina. Všimli ste si ako všetko stúpa na cene bez toho, aby táto vláda tomu venovala pozornosť? Všimli ste si ako sa pomaly a isto stráca sloboda slova a myslenia vraj pre “ hodnoverné [...]

Kto nám vládne

03.11.2021

Stále počúvame a čítame o tom akú máme neschopnú vládu. Ktovie asi prečo? Možno preto, lebo sme si ju zvolili. A možno preto, lebo sa plnia Platónove slová, že raz budú vládnuť tí najhlúpejší. A možno preto, lebo politiku a jej rozhodnutia robia ľudia, ktorí tomu nerozumejú. Kedy pochopíme, že vládnuť znamená najskôr študovať, potom naberať skúsenosti a potom [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 33790x
Priemerná čítanosť článkov: 2253x

Autor blogu

Kategórie