Založ si blog

Čo je dôležitejšie- zdravie alebo geopolitika?

Dnes sa ukázali u nás dva zásadné postoje:

  1. Nechceme mať nič s Ruskom. Takto sa dajú prezentovať názory mimoparlamentnej strany PS a dokonca aj nášho ministra zahraničia a zopár iných osôb platených americkými dolármi.
  2. Zdravie ľudí je nám ľahostajné, pretože máme a predsa nemôžeme lebo Ruská federácia.

Nie sú náhodou aj ostatné vakcíny používané podmienečne? Je naozaj potrebný súhlas Európskej liekovej agentúry, ak zomierajú ľudia?

Bezzubá Európska únia ukázala svoju bezmocnosť a svoju neschopnosť. A toto nám nevadí.

Ukričaní dolármi platení ľudia dnes ukázali svoju pravú tvár. Nezáleží na životoch, záleží na geopolitike, peniazoch a zisku.

A toto je zvrátené chápanie, ktoré privedie ľudstvo do záhuby. Dajme si pozor a rozmýšľajme. To je jediná cesta, ktorá nám môže ukázať pravdu.

Všetkým ktorí volili pre zábavu

08.04.2022

Pred dvoma rokmi boli voľby, ktoré ukázali, že mnoho ľudí volilo súčasnú vládu pre zábavu vraj aby bola sranda. Zažívame veľkú srandu…. zdražovanie, vojna, neschopná vláda. Žiaľ aj tí čo volili s rozvahou trpia za nerozvážne rozhodnutia našej vlády. Bohužiaľ aj o tom je demokracia. Prosím Vás ak nabudúce pôjdete voliť ak sa toho dožijeme voľte s rozvahou a [...]

Zvláštne

07.03.2022

Je zvláštne ako stále a nonstop nám tlačia správy o tom čo sa deje na Ukrajine. Len mi akosi začalo chýbať komentovanie udalostí na Slovensku. Akoby sme prestali žiť, lebo Ukrajina. Všimli ste si ako všetko stúpa na cene bez toho, aby táto vláda tomu venovala pozornosť? Všimli ste si ako sa pomaly a isto stráca sloboda slova a myslenia vraj pre “ hodnoverné [...]

Kto nám vládne

03.11.2021

Stále počúvame a čítame o tom akú máme neschopnú vládu. Ktovie asi prečo? Možno preto, lebo sme si ju zvolili. A možno preto, lebo sa plnia Platónove slová, že raz budú vládnuť tí najhlúpejší. A možno preto, lebo politiku a jej rozhodnutia robia ľudia, ktorí tomu nerozumejú. Kedy pochopíme, že vládnuť znamená najskôr študovať, potom naberať skúsenosti a potom [...]

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 33664x
Priemerná čítanosť článkov: 2244x

Autor blogu

Kategórie